Stichting Behoud de Eemvallei
    contact info
 
Stichting Behoud de Eemvallei
   
 
 
 
 
 
 
 
fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2008

    09-03-2018  
   

Primeur met Baarnse kerkuilenkast

   

Adriaan Voeten van 'Gaan en beleven.nl' en Kees Koolmees van de Stichting Behoud de Eemvallei brachten recent een bezoekje aan het boerenbedrijf van de familie Van den Hengel aan het Zuidereind 35 in Baarn.

    lees verder lees verder
 
   
    08-03-2018  
   

Voorjaars fiets-event door de Eemvallei verzet

   

Het gaat om dezelfde fietstocht als genoemd in het artikel van 12 december 2017 maar deze is nu nu geen 10 euro maar geheel gratis.

    lees verder lees verder
 
   
    24-02-2018  
   

Plan 'Beleef de Eem' is klinklare onzin

   

De Stichting Behoud de Eemvallei nam kennis van het artikel 'Beleef de Eem' in de Baarnsche Courant d.d. 16 februari. Een inwonertop bleek het onderwerp 'Beleef de Eem' te hebben opgeleverd. Een werkgroep zou nader onderzoek hebben verricht en concludeerde dat er behoefte bestaat aan een boulevard met bankjes en bomen aan de Eem (tussen de Regenboog en de Eem) dat uitnodigt tot wandelen, fietsen en vissen.

    lees verder lees verder
 
   
    05-01-2018  
   

Doe mee en 'Stop de bouw van windturbines op land'

    De Stichting Behoud de Eemvallei ondersteunt de petitie van dit burgerinitiatief. Volgens de planning van de overheid worden er door heel Nederland windturbines op land gebouwd. Dat geldt ook voor een dreigend plan (de Isselt/Amersfoort) voor windturbines aan de rand van de Eemvallei.
    lees verder lees verder
 
   
    31-12-2017  
   

Terugblik 2017 en gewetensvraag aan de provincie Utrecht: 'Gaat u het buitengebied Eemland kapot maken'

    Met dit laatste artikel sluiten we 2017 af waarin we u kunnen zeggen dat we als Stichting Behoud de Eemvallei (SBDE) op diverse fronten actief zijn geweest en er nu al nieuwe plannen voor 2018 worden gesmeed.
    lees verder lees verder
 
   
1|2
   
   (c) 2008 Stichting Behoud de Eemvallei