Stichting Behoud de Eemvallei
    contact info
 
Stichting Behoud de Eemvallei
   
 
 
 
 
 
 
 
fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2008

    30-12-2016 
   

SBDE feliciteert Ark & Eemlandschap met mooie prijs

   

De Vereniging Nederlands Cultuurlandschap (VNC) reikt jaarlijks vier ’Gouden Mispels’ uit aan personen en/of organisaties die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de bescherming of ontwikkeling van het Nederlands cultuurlandschap.

De Agrarische Natuur Vereniging ‘Ark & Eemlandschap’ (sinds kort is de naam gewijzigd in Collectief Eemland) is door de VNC onderscheiden voor haar ’tomeloze inzet, de bereidheid te doorgronden en verkregen kennis toe te passen’.

Jaap Dirkmaat, VNC-directeur zei tijdens de prijsuitreiking “dat een voortdurende speurtocht naar het beheer uit het verleden en de toepasbaarheid in het heden, maakt dat na jaren van inspanning het werk wordt beloond met een toename van het aantal weidevogels in de regio Eemland (Eemvallei), hetgeen ieders navolging verdient.

‘Ark & Eemlandschap’ streeft er naar om boeren de ruimte te geven voor een verantwoorde en duurzame bedrijfsvoering en geeft burgers de kans om daarvan te genieten en er zelf ook een bijdrage aan te leveren.

 
   
vorigevolgende
   

terug / index / archief
   
   (c) 2008 Stichting Behoud de Eemvallei