Stichting Behoud de Eemvallei
    contact info
 
Stichting Behoud de Eemvallei
   
 
 
 
 
 
 
 
fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2008

    14-05-2019  
   

SBDE krijgt gelijk, provincie trekt herzieningsplan PRS/PRV voor nieuwe Soester boerderij in

   

Al in februari 2019 besloot de Soester gemeenteraad om geen medewerking te verlenen aan de vestiging van een nieuw agrarisch bouwperceel met daarop een nieuwe boerderij aan de zuidzijde van Peter van den Breemerweg in Soest.

    lees verder lees verder
 
   
    13-05-2019  
   

Mooi grutto-jong

   

Onze fotograaf Jaap Vos heeft in natuurgebied de Slaag in Amersfoort een grutto jong geportretteerd. Dit natuurgebied ligt tussen de Eem en de Krachtwijkerweg.

    lees verder lees verder
 
   
    18-04-2019  
   

VVP/SBDE dik tevreden met besluit Baarnse gemeenteraad

   

Het 'Ruimtelijk Kader Paleis Soestdijk' is tijdens de Baarnse raadsvergadering van 17 april 2019 van tafel gehaald door vrijwel de gehele gemeenteraad. Alleen de politieke partij 'VoorBaarn' stelde de belangen van de ontwikkelaar MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling boven die van de Natuurwaarden van het kwetsbare landgoed en de natuurlijke omgeving.

    lees verder lees verder
 
   
    11-04-2019  
   

Aanvullende inspraak VVP/SBDE m.b.t. plannen paleis Soestdijk

   

Woensdag 10 april 2019 vond in de Baarnse gemeenteraad in het gemeentehuis een urenlang debat plaats van de gemeenteraad m.b.t. het Ruimtelijk Kader voor landgoed Paleis Soestdijk.

    lees verder lees verder
 
   
    08-04-2019  
   

Grote zorgen rond plannen paleis Soestdijk

   

Woensdag 3 april 2019 vond de Baarnse raadsvergadering deze keer vanwege de verwachte grote opkomst in de Speeltuinvereniging Oosterkwartier plaats in plaats van in het gemeentehuis. Wethouder Erwin Jansma gaf de aftrap over het onderwerp 'Ruimtelijk Kader Landgoed Paleis Soestdijk'.

    lees verder lees verder
 
   
1|2
   
   (c) 2008 Stichting Behoud de Eemvallei